26 de jul. 2007

Nens, aquelles criatures meravelloses

És sabut - i en tot cas sempre puc insistir-hi - que la gràcia que em fan els nens seria equivalent, més o menys, a que un goril·la de les muntanyes amb peu d’atleta em practiques una exploració rectal (amb el peu, s’entén). Tot i això, he de reconèixer que aquests petits malparits tenen certa habilitat per dir les coses de manera curiosa, com he pogut comprovar després de fer una petita troballa per internet.

Es tracta d’una mena de casal d’estiu (La Nau), que he deduït que deu estar localitzat per algun lloc del País Valencià, que ha decidit crear un bloc (http://lacibernau.bloc.cat) i, atenció, en comptes de sedar-los amb alguna droga txunga que els deixi inútils i inofensius, els hi permeten que comentin una mica el que els hi roti en aquest blog.

En una entrada titulada “bústia de suggeriments”, entre una munió de comentaris llardosos i clarament interessats de tot un exèrcit de nens pilotes que ja de per sí mereixerien ser alimentats de per vida pel ranxo del menjador de l’escola, entre aquests indesitjables, s’erigeixen alguns comentaris que, des del meu punt de vista, tenen certa gràcia.

Reprodueixo els que m’han molat més. No s’ha modificat res. És tal com aquells petits fills de puta ho han escrit. Els pocs afegits que he posat jo estan entre parèntesis i en color.

“els entrepans saben a culo de mono”

“L'universitat podría regalar playstation 3”

“Solidaritat es un rotllo l'anomenen subnormalitat. Tindria que borrar-se del horari.” (Suposo que això de Solidaritat és alguna mena de taller fruit d’alguna horda diabòlica de “jipis” especialment inspirada. Em quedo amb l’’afirmació subtil d’en pablo i en ramon: “l’anomenen subnormalitat”)

“this summer school is a very big shit and the "teachers"are too stupid an d silly i´d like more activities in other languages.seee you soon”

A veces los monitores son unos ratas de mierda y haber si ponen mas tortilla en los bocadillos!Y queremos pelotas de reglamento no esas mierdas de plastico

“en clase nadie se ducha. no hay higiene”

“Hola mellamo Sergio y soy un Friquiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! En cambio Pablo el dios y su Pandilla son unos cracks.Yo soy un Pringao de pacotilla Soy Friqui

“Odio la Nau cuando hacen cosas ,aburridas y me gusta irme a mi casa y estar como un Dios.”(Un que ho té clar)

“Esta be que fiquen aire acondicionat, pero antes danar al pati podrien ficar el aire acondicionat per al tornar estiga la classe estiguera fresqueta. I els entrepans estan molt roins”

“los ordenadores podian ser sin cable” ( Però si tindràs una Play Station 3, perquè vols ordinadors?)

“vull que hagen vocates de llonganises de framfur”

“la nau esta sobre la natura i els entrepans estan envoltats de plastic. (es el menjador) espere que es solucione.je,je,je.” ( un nen que es mereix una hòstia )

“en generar totes le monitores son motl facils de sobornar, timar o escaquejar-se la clase i aixo esta masa vist”

“l'ora de l'esport es una merda”

“magradaria menjar coses normals no bassosies”

“els entrepans saben a culos de mono molt mes que abans”


I ja està. Esperem que els hi vagi tot molt bé a aquests nens a la vida.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

uau, encara està en ús la paraula "pandilla"????

Anònim ha dit...

Oh! Tu també els has descobert!

meta.N ha dit...

No cardis que tu també te'ls havies trobat Iósódéu?

Anònim ha dit...

És el que té blocat, que veus a la portada un article amb 150 comentaris d'un blog que no sembla polític i hi vas a veure de què va la cosa... i te trobes amb meravelles com el puto nen que té com a personatge preferit "Espiderman 3, perque fa mol be lapeli".
L'estiu és dur.

Anònim ha dit...

...saben a culo de mono!
Si és cert que som el que mengem, aquests nens ho tenen ben fotut.

Itf ha dit...

Els entrepans saben a culos de mono molt mes que abans

Jajajaja!!! Molt bo. Ara mateix entro en busca de més frases.