26 de maig 2008

Motius pels quals Catalunya Vencerà

És a dir, allò que ens fa invencibles.

1 - Sabem fer Kame-Hame-Has.

2 - La Terribas i l’Stoitchkov són al nostre bàndol.

3 - Insistim a malgastar quantitats ingents de polpa de tomaca refregant-la als nostres pans, davant la indignació general.

4 - Ens posem catxondos escoltant la COPE, ergo, som immunes.

5 - A algunes zones s’ha deixat de consumir aigua. Aquí dalt l’hem substituït totalment per ratafia, que fa més d’homes.

6 - De mitjana, som capaços de pronunciar més vocals. Des del punt de vista evolutiu, el gen de la “ç” està associat a llinatge de Gengis Khan.

7 - En cas d’emergència, els nostres amics anglesos sempre donaran un cop de mà. Vet aquí els motius de les afinitats de l’humor britànic i el català.

8 - En Joan Laporta sortiria a la tele demanant que si us plau no ens facin mal.

9 - A l’endemà en Txiqui diria en roda de premsa que ell és el puto amo i que amb el seu immens gland podria atemorir al mateix Sandokan. Anunciaria el fitxatge de Maradona i Kodro, incidint en el valor contrastat d’aquests jugadors, provocant una matança a les files enemigues per incapacitat dels diafragmes d’enfrontar tal descollonamenta de proporcions còsmiques.

10 - Pels Ninjes.

11 - Perquè en Montilla té molta mala llet i en Zapatero és del Barça.

11 - Els peatges dificultarien una eventual invasió per terra. Això sí, Barcelona probablement seria arrasada ja que seriem incapaços d’amagar-la dels avions enemics, a causa de l’efecte balissa de la torre Agbar. L’única construcció que quedaria intacta seria el transbord del metro de Passeig de Gràcia ( línia verda - línia groga) que, en temps futurs, rememoraria l’incipient caràcter psicòpata dels habitants d’aquesta terra.

12 - Crec recordar que en Josep Cuní també és del nostre bàndol.

13 - Per l’exèrcit de “floquets de neu” clonats que secretament s’ha anat creant i ensinistrant mentre el govern despistava a la població amb “Ventdelplà”.

14 - Això em fa pensar que la Teresa del Ventdelplà - després de curar el càncer amb una aspirina i uns quants apòsits - trobarà la vacuna de la mort per impacte de bala, fent-nos encara més invencibles.

15 - Perquè el mamut de la Ciutadella sent la terra com el que més i s’erigiria com a símbol de la defensa catalana.

16 - A l’Aragó, recordant velles amistats, ens donarien un cop de mà. De fet, vindrien juntets amb els anglesos.

17 - Montserrat Caballé dirigiria les tropes catalanes.

18 - Tot i que Nostradamus no va preveure res al respecte, el dia de la invasió hi hauria la final d’Operación Triunfo. La Caballé ho aprofitaria per desencadenar un infern a les despistades tropes enemigues.

19 - Perquè Déu també és del nostre bàndol.

20 - Tot i que probablement Déu també sigui al bàndol de l’enemic, nosaltres tenim exclusivament a en Goku de la nostra part.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

He, he, he, he, he... molt bo! Et deixes un punt: la meva aportació en forma d'artefacte bèl·lic. Estic ultimant una llançadora de míssils terra-aire en el Submarí Terrestre, que si bé no servirà per aturar l'invasió espanyola, com a mínim els hi tocarà allò que no sona!!! Molt bo!!! Ah, i ben retrobat!!!

Sergi ha dit...

Està clar que amb aquests motius hem de vèncer per força. Especialment per la intervenció d'en Laporta...