3 d’ag. 2009

En Mitja Hora

Això és un exercici d’escriptura creativa - per dir alguna cosa - consistent a escriure el que sigui en un termini de mitja hora a partir d’ara mateix, és a dir, les 2:13 del dia 3 d’agost del 2009.

No ens enganyem, no hi ha res lloable en això. Només se m’ocorrerien desqualificacions variades si hagués de valorar l’escriptor - per dir alguna cosa, també -. Enumerant-ne unes quantes: autosuficient sexual, ego mediocre, ésser improductiu, assassí de gatets, pornògraf literari, humanista, insolvent existencial i, finalment, mala persona.

No, de fet no en surt gaire ben parat. Això sí, a l’escriptor no li deu importar gaire el que en pensi’n d’ell. Malauradament, tot i que una llarga tradició cinematogràfica ens ha instruït en això mateix - amb infinitat de joves triomfadors que “passen” del que els hi diguin mentre esnifen una saludable ratlla de coca -, amb quasi tota seguretat al món real, on la gravetat empeny cap avall a 9,8 m/s2 i on les hòsties fan mal, això també és podria considerar una desqualificació i no pas un mèrit.

2: 43 de la matinada. Serà que mitja hora no dóna per tant.

1 comentari:

Lord Brut ha dit...

Com diuen a "Salvados por la campana" per exemple:
"lo importante no es lo que la gente opina de ti, sino ser tú mismo".

Si tant ens han repetit aquest missatge a les shit-coms d'USA... a fer el contrari s'ha dit!