6 de set. 2010

Stephen Hawking Dixit

Fa pocs dies Stephen Hawking afirmà que, arran dels nous coneixements adquirits per la física moderna, la creació de l'Univers - Big Bang - es pot considerar com una conseqüència de les lleis de la física, excloent així qualsevol possibilitat d'un ésser creador al principi dels temps.

Probablement, notareu que l'afirmació del científic britànic no és innovadora en cap sentit. Tanmateix, les seves declaracions han tingut repercussió a forces mitjans generalistes. Per tant, ens trobem davant la típica qüestió que el que és important no és el que es diu sinó qui ho diu. I això, en certa manera, és trist.

Tot i això, tampoc culparé als mitjans de falta de professionalitat. No es pot esperar gaire de qui considera a l'Eduard Punset un divulgador científic rigorós.

En comptes d'això el que proposo es utilitzar al tirada mediàtica i el plus de credibilitat d'Stephen Hawking per tal de difondre coneixements vitals pel gran públic. Aquests podrien ser els titulars:

"Stephen Hawking afirma que els pizzes del telepizza són una puta merda"

"Stephen Hawking, al seu últim llibre, conclou que Inception està bé, però que tampoc n'hi ha per tant"

"Les Putes de la Rambla són un risc per la supervivència de la raça humana"

"Hi he pensat molt. Realment crec que els nens imbècils no milloraran per molts ordinadors i tablets que els posin a les aules"

"Stephen Hawking veu improbable que civilitzacions extraterrestres hagin visitat el planeta en el pasat. Tot i això, si vinguessin, veu molt probable que volguessin parlar amb en Guardiola"

"Hem de colonitzar altres planetes per protegir l'espècie humana de desastres planetaris i el reaggeton"

"Si pogués caminar mataria tots els homeòpates"

5 comentaris:

Sergi ha dit...

Si ho diu Hawking, deu ser veritat. I com que no tinc res en contra d'ell, m'encebaré amb el Punset, que és un pallasso i un xarlatà de fira. Espero que en Hawking faci una afirmació d'aquestes en contra seu i que l'enviïn en missió espacial només d'anada, rotllo Laika.

Pons ha dit...

Paraula de Hawking!

Remitjó ha dit...

Molt bo.

Si té vostè mà amb el Hawking, podria demanar-li que fera la següent afirmació: Vodafone és una puta merda perquè tenen al Remitjó fa ja dos mesos sense telèfon

Red Pèrill ha dit...

Eh! No et passis amb els homeòpates!! La pizza de kebab està bé, i a més tenen la variant de borde de queso. Apart d'això crec que buenu

Unknown ha dit...

Epa! Doncs si ho diu Stephen Hawking...

..."va a missa".