12 d’oct. 2009

Coses que no m'agraden (2)

Veure també, coses que no m'agraden (1)


Primera cosa: Les pel·lícules de l'Almodovar.


Els meus motius: Motius totalment injustificats i sense criteri, ja que no he vist mai ni una sola pel·lícula d'aquest noi. Suposo que tinc aversió estructural als cartells de les seves obres, amb tants colors cridaners. També sospito que el meu subconscient em diu que una cosa que li agradi a tanta gent i que no tingui transformers, no pot ser bona de cap de les maneres.

Solucions que proposo: Que Michael Bay faci un remake de Todo sobre mi madre.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Segona cosa: La cervesa.


Els meus motius: Senzillament, tinc aquesta tara genètica, a la qual podríem afegir que no m'agraden el vi, el cava, el cafè, el te o qualsevol tipus d'infusió. Puntualitzo que això no vol dir que no begui alcohol. Ho faig (normalment vodka) però per motius pràctics només, no pas per gust. Però amb la cervesa sóc incapaç. Això provoca que l'expressió "anar a fer unes cerveses" no tingui significat per mi, amb el greuge social que això em provoca.

Solucions que proposo: Combinats de Vodka a 1,20 euros.


-------------------------------------------------------------------------------------------------


Tercera cosa: El Norton Antivirus.


Els meus motius: Satanás viu entre nosaltres i és el programador en cap de Symantec. La combinació del Norton Antivirus i el Windows Vista ha donat peu a més atacs d'ansietat i suïcidis que el crack del 29. Si fiques qualsevol CD del Norton dins una estrella de 5 puntes feta de sal i sacrifiques un pollastre, immediatament tindràs a la Pilar Rahola en llenceria sexi al menjador de casa teva intentant posar-te calent tocant un didgeridoo.

Solucions que proposo: Canviar el teu Mac Air per una Olivetti.


-------------------------------------------------------------------------------------------------


Quarta cosa: L'Èric Bertran.


Els meus motius: Tinc entrevessat aquest presumpte màrtir del catalanisme adolescent des de bon principi. No tinc un especial amor per la Guàrdia Civil, Policia Nacional i d'altres. Però encara els hi tinc menys després que la seva exagerada actuació davant l'amenaça infantil d'un nen sense pèls a la polla que firmava, atenció, com a Exèrcit de Fènix, comportés que aquest noi esdevingués la figura més insuportable del catalanisme mediàtic, molts cossos per davant d'en Joel Joan. I a sobre va fer pasta amb una merda de llibre, que no ho negaré pas, és el que més ràbia em fa.

Solucions que proposo: Sexe anal.

7 comentaris:

Senyor Merdevalista ha dit...

De l'Almodòvar n'he vist un parell i he de dir que tant de bò no ho hagués fet. Està assentat en la desmesura. Quan una estrangera em va dir que li encantava el cine espanyol i em va citar "Almodòvar" em van venir ganes d'escanyar-la.

Sergi ha dit...

D'acord amb les dues primeres, però no entenc això del cafè, se m'escapa...

El Norton em deixa tan indiferent com l'Èric Bertran aquest, tan probable és que foti algun cas d'aquest nen, que ara si que deu tenir pèls per tot arreu, suposo, com que tingui diners suficients com per comprar una cosa tan inútil com l'antivirus Norton.

Modgi ha dit...

El beneeixo perquè detesta l'almodòvar i l'èric bertran, comprenc que no li agradi el norton, però la cervesa? aquesta beguda és un regal de la natura. és l'orina dels déus. un obsequi de les deitats a les classes baixes. faci el favor d'enganxar-si. ara!

meta.N ha dit...

Senyor Merdavalista, sí, desmesurat és un bon resum d'aquesta desgràcia de persona.

XeXu, doncs no noi, no puc amb el cafè. I sí, ara en Bertran ja té més pèls i em sembla que fins i tot fuma.

Modgi, ja ho sé, tinc un problema. Déu ho podria haver compensat amb un aspecte físic impecable però, desafortunadament, no és el cas.

Yeral ha dit...

Si és genètic, t'ho perdono això de la cervesa. Ara bé, jo seguiria insistint. Quant a l'Èric Bertran, ens passa als que som d'ànima sensible... Quin un!

Anònim ha dit...

Em sap greu, però no estic d'acord amb el de l'Èric Bertran. Fa molta feina i les va passar molt magres per culpa d'una justícia injusta.

enricb ha dit...

Jo també odio la cervesa i el cafè. I el tabac. Suposo que és una mena d'aversió a la sociabilització per les vies habituals.