30 d’ag. 2007

Diàleg #3

En un menjador, mentre els comensals s’afanyen a enllestir amb les postres. Bé, uns més que altres. I entre tot aquest dolç enrenou algú havia de fer un comentari desafortunat. Com ha mínim ho intenta

- Però iaia... tu a l’avi li fas...? - diu un nen, però calla a causa d’una potent clatellada.

- Tanca la boca nen del dimoni! - diu una àvia, irada - És ben bé que el teu tiet és imbècil per explicar-te com van aquestes marranades!

El tiet aixeca una cella.

- Au va, si serà culpa meva al final. Jo només li he confirmat una expressió que ha sentit pel carrer i que, no t'enganyis, ja sabia - fa una pausa i es mira la seva mare, que és l’àvia - Que l’any que ve se’n va a l’institut mare i haurà d’enfrontar-se a exèrcits de drogates, camells i proxenetes! Més val que hi vagi informat.

A tot això l’avi, que també volta per aquí decideix dir-hi la seva.

- No noiet, no. L’àvia no em fa una mamada des que en Franco es va morir i d’això ja fa temps - diu, amb un sospir.

L’àvia explota.

- Seràs fill de puta - li diu al seu home - com es nota que no tu no et notes l’olor a resclosit que fa.

Aquí comença una acalorada discussió. El tiet i la seva dona, la tieta, s’emporten al nen autodidacta a una altra banda, ja que el matrimoni senior necessita espai per discutir.

- No pateixis nano, es cridaran una mica, es demanaran el divorci i després, al cap d’un parell d’hores, se n’enrecordaran de l’estima que es tenen i faran les paus - diu el tiet - tot i això, hauries d’intentat no incitar aquests espectacles. Sobretot quan, com en aquest cas, ho fas a propòsit.

El nen se’l mira amb cara de pena.

- Sí, sí, em pots mirar com vulguis però tu i jo sabem que has anat a picar l’àvia a propòsit. Reconec que és força divertit però no em queda més remei que castigar-te.

- Però si tu no ets la meva mare! - protesta el nen.

- Cert, però soc el que més s’hi assembla o sigui que t’hauràs de fotre. A l’habitació i a callar.

El nen se’n va, emprenyat, maquinant un pla per destruir el seu tiet.

El tiet i la tieta es queden sols, llavors.

- Déu n’hi do amb la família progre... - diu la tieta.

- Sí, és ja una tradició que el nen abusi de la seva condició de nen als dinars i ens surti amb aquestes bombes - s’ho pensa un moment - suposo que a l’edat mitjana li haurien cardat un parell d’hòsties però aquí el que faig és enviar-lo a l’habitació perquè pugi accedir fàcilment a tot el porno d’internet. Bé, tot sigui en nom de la família liberal.

- Doncs si vols que et digui la veritat, no em semblaria malament això de permetre les agressions físiques, per exemple al treball. Els meus subordinats ja son immunes a les meves paraules amenaçadores.

- Això és perquè en el fons ets encantadora, i a la feina vulguis que no, se t’escapa- diu l’home.

Riuen i es fan un petó.

- Serà això, el meu encant innat. De totes maneres n’hi ha un, en Joan, que es mereixeria especialment que el sotmetés a treballs forçats. - la tieta mira cap enlaire - Tinc el seu sentit de l’humor travessat. Per no comentar la seva tendència a fer les coses al revés de com se li manen.

- Toca-li el cul - diu convençut l’home.

- Perdona?

- Que li toquis el cul - es referma - dóna-li a un home l’expectativa de cardar i el tindràs menjant de la teva mà.

Tots dos es queden mirant.

- Realment, el que veniu de famílies progres adinerades sou diabòlics - diu ella, amb una expressió d’aquelles que deixa ben clar que li agrada el que veu davant

- Bé, ja saps que aquest és el meu principal encant. - diu ell, amb la seva mirada més diabòlica.

- Doncs sí.

Aleshores ells dos es tanquen en una habitació, mentre dos avis discuteixen i un nen d’11 anys busca esquemes de bombes per internet.

6 comentaris:

Yeral ha dit...

El nen mola. L'àvia és una mica llepafils i es fa l'estreta, perquè de ben segur que la li menja a un altre... Segur. El tiet és el millor. Apa.

Anònim ha dit...

Quin nen més oportú i quina àvia més cabrona de no mamarli al seu marit, per molt afarum que li faci la titola, no vull saber a que fa olor un xut octagenari.

Roi ha dit...

em preocupenels problemes sexuals de la parella d'avis. És evident que hi ha un conflicte i n'han de parlar. Podrien arribar a un concens que seria beneficiós pels dos.
collons! que fa molt que va morir Franco!

Roi ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
meta.N ha dit...

Crec que hauria de fer girar aquests diàlegs de merda al voltant d'alguna cosa més glamurosa que no pas una mamada.

Red Pèrill ha dit...

Gran bodegó costumista....

^^