4 de set. 2007

Moments espectacularment estúpids que he representat aquest estiu

Més o menys finalitzat l’estiu, i com a retrospectiva, senyalaré tot un seguit d’esdeveniments dels quals se n’extreu que la diferència entre jo - persona - i una puta ameba pot ser molt minsa.

I no. No tinc cap mena de respecte envers les amebes.

- Atrevir-me a furgar-me el nas amb un dit que prèviament havia entrat en contacte amb l’anomenada salsa tabasco. Des d’aquell moment, tinc els llagrimals en alegre i permanent degoteig fins - espero - el dia del Judici Final.

- En la meva incansable tasca de destrossar-me els llagrimals, anar a una platja de la Costa Brava un dia de forta tramuntana. No cal dir que va ser un dia inoblidable.

- Llevar-me del llit, dirigir-me cap a la nevera i contemplar amb sorpresa com aquesta ha desaparegut. Trigar uns 30 segons a adonar-me que estava intentant trobar la nevera - normalment a les cuines - al lavabo.

- En un atac d’inconsciència acceptar una aposta consistent a veure qui es menja el gelat més ràpid. Agonitzar amb el cap a punt de rebentar durant 5 minuts. Reincidir el dia següent.

- Buscar crítiques per Internet de la pel·lícula Transformers. Fer finta d’anar-la a veure i fer-me enrere en l’últim moment. Un espectacle lamentable, el meu. La peli, no sé.

- Intentar esbrinar el Sentit de l’Univers, la Vida i totes les Altres coses. Buscar informació a la Viquipèdia sobre els mormons.

- Anar a una discoteca plena a rebentar d’estrangeres i franceses i no lligar. Sortir de la mateixa discoteca amb 30 euros menys a la butxaca.

- Buscar la demostració matemàtica que 0.999... = 1. Trobar-la. I ja en la dinàmica de coses absurdes, proposar-me fer abdominals.

- Distribuir les meves activitats diàries en funció dels horaris d’emissió de Family Guy i Futurama.

- I, sobretot, obrir aquest blog.

I aquestes són aquelles petites coses que caracteritzen a les putes amebes.


19 comentaris:

Sergi ha dit...

Les amebes no estan tant malament, home. Sembla que no, però algunes tenen una mala llet... A més, qui més qui menys, a l'estiu endolla el seu encefalograma pla, i a esperar veure-les venir...

Unknown ha dit...

La teva retrospectiva estiuenca ens anima a tots aquells que hem invertit tot o part de l'estiu en coses aparentment inútils, però jo he de dir que ho porto amb orgull (més o menys).

Yeral ha dit...

No et pensis, alguns estem pitjor i tot... Com faci jo una retrospectiva... Les amebes no van a la platja, ni es remenen el nas, ni mengen tabasco. M'ha molat el post perquè només començar he llegit això de l'ameba i jo tincuna amiga per aquí Alemania a qui l'anomeno "Ameba", amb carinyu, s'enten... Només dir-te que el meu germà ha vist Transformers i ahir em va demanar que li demanés una samarreta per l'Amazon. Té collons la cosa! Good luck.

Anònim ha dit...

Així ens podràs confirmar aquell rumor que diu que els mormons, per problemes de consanguinitat (que es veu que es casen amb les cosines), són tots hemofílics?

Yeral ha dit...

Per cert, Ararat, Family Guy és el millor que ha passat des del primer capítol dels Simpson. És lògic que distribueixis les activitats diàries en funció de la seva emissió. Et recolzo en això. Apali.

Anònim ha dit...

abdomi..què?

Itf ha dit...

0,999 igual al número 1? He entrat a la web i no he entès res. Serà que sóc de lletres...

La millor és buscar la nevera al lavabo. De totes maneres, pitjor hauria estat anar a fer les teves necessitats i a mig fer, veure que estàs a la cuina...

Anònim ha dit...

De totes les bestieses que dius que has fet -redéu, quin riure!- la d'obrir aquest bloc no l'inclouria en aquest llistat. Digue'm pilota, digue'm observador.

Somiatrufes ha dit...

Enigmàticament coincideixo amb els esdeveniments de platja, mormons (ho juro) i blog. Però en aquest últim cas estic d'acord amb el Submarí Terrestre.

No ets una puta ameba, cony, que les amebes no em fan descollonar cada dos per tres! A més, no conec cap puta ameba ni cap ameba puta que li agradi Padre de Familia o Futurama :P

Anònim ha dit...

Caram.

No sabia que el tema amebes fos tant prolífic.

Estableixo avui el rècord de comentaris d'aquest blog.

Apa.

per cert, yeral, gràcies per indicar que ets tu qui em visita des d'Alemanya. Començava a estar preocupat per quina mena de teutó s'avenia a llegir aquest blog. Em quedo més tranquil.

Anònim ha dit...

Una manera de demostrar que 0,9 periòdic és 1 és pensar quin numero li hem de sumar a 0,9... per a que doni 1. El resultat seria 0,0000 amb infinits zeros, perquè al ser periòdic no podem ficar l'1 final que resolgui la suma.
Així doncs, com que és 0,000 amb infinits zeros, es pot arrodonir 0, i si 0,9...+0=1, llavors 0,9...=1.

Crec que ho vaig llegit a www.curiosoperoinutil.com .

Salut!

Yeral ha dit...

Sí, Ararat, sóc a Würzburg (ciutat entre Frankfurt i Munich, a Baviera, diguem) fent una estada en un laboratori i des d'aquí et segueixo, dia sí, dia també. Això del 0,9999999999999999 = 1 també ha tingut força èxit, es veu. Ets un provocador! Jeje...

Anònim ha dit...

a mi em smebles m´s espectaculars que estúpids, eh.

Roi ha dit...

fer abdominals cansa...moltíssim!!! jo no em puc fer dues!

Anònim ha dit...

Tio, no puc evitar preguntar-ho: per què la distinció entre "estrangeres" i "franceses"? És alguna cosa sexual que no conec?

Anònim ha dit...

M'avorreixo... vull ninjes...

Itf ha dit...

Què passa aquí que no hi ha actualitzacions?? Entro cada dia amb esperança de llegir algo nou i no... Torna!!

Somiatrufes ha dit...

A mi em passa igual, ITF... Em sento orfe.

Anònim ha dit...

A veure quan ens passes els moments espectaculrment estúpids de la tardor..