6 de des. 2009

Coses que es diuen quan tornes de festa les 5 de la matinada aproximadament


Què es pot dir en aquest estat?

Diuen que l'alcohol fomenta la sinceritat. Mentida. Sincer seria reconèixer que l'existència mateixa d'aquest blog es fonamenta en la vaga esperança de lligar amb alguna damisel·la adorable. I no penso arribar a aquests extrems. Tampoc penso reconèixer que estic redactant aquesta entrada escoltant The Killers. Tampoc diré que he fracassat en l'intent de conquerir senyoretes al món real; la meva reputació cibernètica és molt important per mi. En definitiva, I waiting for you, que no són The Killers.

Per tant, em trobo en aquest punt de particular llucidesa, lerelele lerelele, que em permetria, teòricament, dir coses colpidores, coses que us deixarien amb un pam de nas, coses provocadores, coses amb estil, coses que no heu sentit mai.

HAS DE CREURE EN TU MATEIX. PAU MUNDIAL. SOLIDARITAT. FUSIÓ FREDA.

De veritat ho voleu sentir? n'esteu segurs? Hi ha moltes sèries interessants al Megavideo. Porno.

Som-hi. Em sento mentider perquè entre tants ninjes, Pols, Tarradellas, animalades i autocrítica enboirada enmig d'incomptables històries absurdes, sóc el següent: vulnerable, habitual i bona persona. El que sempre conviden als aniversaris, però que no surt a gaires fotos.

El que avui a les 5 de la matinada passades escriu innecessàriament sobre la seva humanitat. Com si no fos evident.

El que ha fet un post pensant en com seria ser un Velociraptor.

D'això, s'en diu tenir Currículum.

8 comentaris:

Pere ha dit...

Ai, el clàssic post anant borratxo... Massa ben teclejat i amb poques faltes, quin control que tens, cabron.

Sergi ha dit...

Ser un Velociraptor podria estar bé de tant en tant pels que som com tu i de vegades no ens prenen massa seriosament. Amb la nostra gran urpa els podríem explicar quatre coses.

Queda malament dir que s'està escoltant The Killers? Ostres, no paro de posar-me en evidència.

meta.N ha dit...

Pere, no és pas per sentir-se'n orgullós. En principi un podria esperar augmentar els habilitats socials un cop s'ha alcoholitzat i no pas mantenir la capacitat de redacció. Suposo que aquí radica la tragèdia de tot plgat.

XeXu, escoltar qualsevol tipus de música que algú pugui reconèixer fàcilment és un error d'aficionat, sempre i quan vulguis ser respectat.

Sergi ha dit...

Ara entenc el meu germà...

Dima ha dit...

Per què quan tornem de farra estem tan trascendentals??? en el fons l'alcohol ens fa sentir una inmensa soletat quan ens envolta la fredor de la habitació y el buit del llit al nostre costat...

meta.N ha dit...

Dima, doncs probablement és tal com has dit. Tot i que deixar-te l'ordinador per trobar-te'l així quan tornes de farra dons no és gaire bona idea.

Srta. Tiquismiquis ha dit...

L'alcohol és un gran mestre.. a vegades

Yeral ha dit...

Jo t'estimo, i punt.