28 de febr. 2011

Ruiz Mateos compra el Barça

L'empresari Jose Maria Ruiz Mateos, en primera línia informativa pels problemes financers de les seves empreses i fer copular amb un clon de chewaka amb relativament poc pèl, ha sorprès el país anunciant la compra del Futbol Club Barcelona i tots els seus bens associats.

Sandro Rosell, que continuarà a l'entitat barcelonista servint frankfurts al bar del Palau de Gel, s'ha mostrat molt satisfet pel resultat de la operació i ha elogiat la solvència, serietat, rigor i respecte pels drets humans del nou propietari del club. Interpel·lat sobre els dubtes financers que la figura de l'empresari andalús genera, Rosell ha sigut taxatiu afirmant que " el contracte de compra-venda s'havia imprès en paper gruixut, res de paper barat cutre, d'aquell tant agradable al tacte. Hòstia, allò era qualitat, cosa fina.Segur que paga".

Mentrestant, els jugadors del primer equip el barça entrenen amb normalitat aliens a la frenètica activitat dels despatxos. Ens consta que algun jugador ha intentat fugir de la ciutat esportiva però ha sigut abatut a temps pels franctiradors. Josep Guadiola, preguntat al respecte, ha contestat que "no hi ha motius per no ser optimista", acte seguit s'ha enfilat per un tub de ventilació i se li ha perdut la pista. Pel què fa a les seccions del club, aquestes han desaparegut bàsicament perquè s'han extret els òrgans vitals dels jugadors per tal de vendre'ls a diferents màfies sud-americanes.

Les primeres reaccions de la massa social han sigut de prudència i escepticisme. Es podrien resumir en un "jo ja ho havia dit".

Com a apunt final assenyalar que les putes del Camp Nou han aprofitat el breu buit de poder per fer-se fortes a les instal·lacions de l'estadi. Els últims informes diuen que ataquen amb llances als vianants que s'acosten massa.


3 comentaris:

Remitjó ha dit...

De debò...?

Llesca ha dit...

Però tindran flams de franc, no?

Anònim ha dit...

Hola, fa temps que et segueixo. Em fas mooooolta gràcia, enhorabona crack! (o hauria de dir farlopa?)