21 d’oct. 2011

Divendres de Ràbia 1

És ben lícit tenir un punt màxim, un llindar més enllà del quan a un mateix no li queda més remei que indignar-se. I jo ja en tinc prou d'anuncis de Calzedonia, Ikea, Estrella Damm, Casa Tarradellas, Banc Sabadell i demés. Per tant, publicistes de merda, jo us dic:

1 -  La gent guai i fructífera en general, no es reuneix en família per fer-la petar i riure en slow motion. I molt particularment no van a comprar al Calzedonia. Al món real, vesteixen d'Armani, caguen xuxus de crema i es diuen Josep Guardiola. I es carden molta però que molta coca.
2 - Que jo sàpiga, l'Empordà no té els colors saturats. I les noies no es llencen en boles a l'aigua acompanyades de tres tios, i no passa res mira que amics que som.
3 - És només un detall però convé recordar-ho. Les àvies de la plana de Vic NO PREPAREN pizzes als seus néts.
4 - Tots anirem a comprar mobles a l'Ikea, o sigui que us podeu estalviar la publicitat. I veure a dos avis abraçats ballant FA COSA.
5 - Veure a en Loquillo fent un anunci del Sabadell només s'entén si el preu de la farlopa s'ha disparat, probablement perquè se la presa tota la Luz Casal.



3 comentaris:

Sergi ha dit...

En aquest post li falta un 'Perdoneu, però algú ho havia de dir' al final. Però sense el 'perdoneu'. En vull més!

Anònim ha dit...

Per això m'agrada tan el anunci del mercadona, per què se'n fot de tots aquests publicistes guais.
http://www.youtube.com/watch?v=ZO4Qor6kPXA

Anònim ha dit...

i quan dic mercadona vull dir Carrefour xD