14 de nov. 2011

Com va la vida, Eduard

Saber que l'equivalent nostrat de Sagan, Gould, Asimov, Dawkins, Lovelock, Margulis i similars és l'Eduard Punset, doncs, incita a la violència. I no pel pobre home en qüestió, que bé s'ha de guanyar el jornal, encara que sigui prostituint la seva imatge. No, sinó per tota la legió de comunicadors acrítics, acientífics i, vinga va,  avorrits i directament anormals que pretenen vendre les dissertacions amb l'home del pa bimbo com a teca transcendental de la bona. Que no s'enganyin, a qualsevol bareto a les 5 de la matinada s'enraonen coses semblants.

Però així som, amb ben poca cosa ens conformem. Entrevistant dia sí, dia també a flipats diversos a la Contra de la Vanguardia. Mentrestant, sempre podem estudiar, que ara és època. Per exemple, a la UdG, el postgrau Salut i Harmonia de l'Hàbitat, amb un programa docent del qual en destaquen la geometria sagrada, creació de plans tel·lúrics o nocions bàsiques d'energètica oriental. Només per 1175 euros que, des del meu punt de vista, estarien molt més ben gastats en putes.

I a sobre ells també tenen l'Sprinsgteen.

3 comentaris:

Sergi ha dit...

Oh, que d'acord estic avui amb tu! No sempre, eh, però avui m'he de treure el barret perquè no suporto en Punset, és un il·luminat i a sobre fot ràbia. No sé per què se'l té tan ben considerat, és un xarlatà, no m'estranyaria que aviat ens volgués vendre 'crecepelo'. Abans que això, regalem-li una pinta, si us plau. Algú li ha de dir que la intel·ligència d'Einstein no es trobava als cabells.

Josep ha dit...

Totalment d'acord: xerrades post-farra.

Llesca ha dit...

En Punset fa temps que desvarieja; de fet, l'anunci del pa bimbo és el més interessant que ha fet en aquests últims temps.
Salut i harmonia de l'habitat... o sigui, ser endreçat, no? Això ja m'ho va ensenyar la meva iaia. Ara bé, jo em gastaria els 1175€ en explosius.