18 de maig 2009

Coses que no m'agraden


Primera cosa:
La Poesia


Els meus motius: No l'entenc i, en justícia, l'odio. Per altra banda, i com diria algú altre, això que pel fet d'escriure les coses en columnes sigui més estètic no ho acabo de veure. Per acabar, com a estratègia clàssica per follar s'ha vist superada àmpliament per les noves tecnologies, tals com els destil·lats, el cloroform i el control mental.

Solucions que proposo: Molts capítols de bola de drac, i fora tonteries.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Segona cosa: Les mongetes tendres.


Els meus motius: Déu va ser força explícit, crec jo, ficant les mongetes dins les seves respectives baines. No crec que ningú vegi natural menjar-se les bosses del Caprabo. Deixem de ser sacrílegs, deixem de donar mongetes tendres als nostres fills.

Solucions que proposo: Manipulació genètica del genoma de la mongeta per tal de manifestar símptomes similars al Còlera a qui en mengi, en forma tendra. O, execució sumària dels botiguers que en venguin.


-------------------------------------------------------------------------------------------------


Tercera cosa: Les portes obertes.


Els meus motius: Generalment, les portes, tenen com a funció delimitar els espais i podem afirmar, amb força seguretat, que la seva raó de ser és estar tancades. Sorprenentment, les portes estan dissenyades per suportar llargs períodes en estat "tancat" sense veure compromesa la seva estructura ni la salut dels qui l'envolten. Estudis seriosos demostren que no emeten cap tipus de raig maligne mentre resten tancades. Si no és important per tu tenir la porta tancada, tens opcions molt imaginatives per tal de poder viure de manera més plena la teva deficiència mental: cortines, persianes, guillotines, etc.

Solucions que proposo: Probablement, un ós bru sotmés al règim de la carxofa a cada edifici del país, seria un bon estímul per tenir les portes tancades. Uns quants zombis també servirien.


-------------------------------------------------------------------------------------------------


Quarta cosa: La gente, que es muy mala.


Els meus motius: Aquest sector de la humanitat que inclou, normalment, tota la humanitat excepte un mateix i els interlocutors del moment, és el culpable de tots els mals del món. Possiblement emparentats amb les hienes i els Trolls de les cavernes. Tot i la seva irrefutable existència física, fins ara tots els experiments han fracassat a la hora d'aïllar-ne un individu que s'identifiqui com a membre d'aquest grup. Són especialment tenaços en la seva mania de no tancar les portes.

Solucions que proposo: Sexe anal.


1 comentari:

Sergi ha dit...

Doncs a mi m'agraden coses com aquest post, tot i no coincidir amb algun gustos negatius. En vull més, segur que en deus tenir d'altres, i està molt bé que els plantegis amb possibles solucions i tot.

Se m'acudeix que ja que modifiques genèticament les mongetes tendres, podries fer que tinguessin gust a entrecot, i potser així no et resultarien tan odioses.