23 d’oct. 2009

Comunicacions Internes del Col·lectiu Ninja de Catalunya (2)

De: Consell de Savis
A: Divisió Ninja Assassina

Assumpte: Ninja a l'Ànima

Ahir érem veient la tele i vam observar com entrevistaven a un dels nostres ninjes al programa Ànima. Estem profundament decepcionats. Aquell imbècil se'n va a la tele i no ens hi convida. Ni un trist "ei, que sortiré per la tele!". Així no tindrem mai l'oportunitat de treure de l'armari els nostres vestits de gala. Procediu a ajusticiar-lo.

De: Divisió Ninja Assassina
A: Consell de Savis
Assumpte: RE: Acció de pressió

Estimat Consell de Savis, hem rebut el vostre missatge.

Hem avisat al Ninja de la tele via facebook que serà fuetejat el dia 17 a les 20:00 hores. Encara no hem rebut resposta. Ens hem pres la llibertat de crear un esdeveniment al facebook per qui s'hi vulgui apuntar.

Atentament.

De: Ninja de la Tele
A: Divisió Ninja Assassina
Assumpte: Dubtes

Hola, sóc el ninja de la tele. Només volia saber de quina quantitat de fuetejades estem parlant. També volia saber si puc venir amb un amic. Gràcies de bestreta.

De: Webmaster Ninja
A: All
Assumpte: Aclariment

Ja us he instal·lat altra vegada a tots els que m'ho vau demanar el windows XP. De res. A partir d'ara no acceptaré cap tipus de queixa d'algú que hagi decidit continuar amb Vista. Ho dic molt seriosament. Sóc un tècnic sense paciència i amb domini de l'espasa.

De: Departament de Recursos Humans Ninja
A: Webmaster
Assumpte: RE: Aclariment

Ens has esborrat el pescamines, el solitari i el pinball. Ens avorrim. No tenim res a fer i ens estem començar a matar amb el Departament d'Arxivística i documentació.

De: Divisió Ninja de Documentació i Arxivística
A: Webmaster Ninja
Assumpte: RE: Aclariment

Pel que més vulguis fes alguna cosa. Això és una matança.

De: Webmaster
A: All
Assumpte: No Subject

Us he tornat a instal·lar el World of Warcraft. De res.

De: Divisió Ninja d'ajuda a les Drogodependències
A: Webmaster Ninja
Assumpte: De Puta Mare

Felicitats noi. Tu saps el que ens va costar que ho deixessin estar? El patiment que tornaran a reviure les seves famílies? Ja hi tornem a ser. Jornades de 20 hores davant de l'ordinador, alienació mental, obesitat. De puta mare.

De: Divisió Ninja Assassina
A: Ninja de la Tele
Assumpte: RE: Dubte

Sí, pots portar a qui vulguis. Però que quedi clar que només et fuetejarem a tu. Respecte el nombre de fuetejades serien 50. Ja saps, la dosi estàndard. Per qualsevol dubte posa't en contacte amb nosaltres. No oblidis apuntar-te a l'esdeveniment del facebook, que sinó no et podríem deixar passar.

De: Webmaster Ninja
A:
Divisió Ninja d'ajuda a les Drogodependències
Assumpte: RE: De Puta Mare

Hola. Em teniu fart. No esteu mai contents. Us acabo de netejar els ordinadors de distraccions (ni messegers, ni skypes, ni spotify, ni res) i us he limitat l'internet perquè no pogueu anar al facebook, ni xatejar ni a mirar series o porno. De res.

De: Consell de Savis
A: All
Assumpte: Motí

Acabem de tornar de portar els vestits de gala a la tintoreria que ens hem trobat les oficines plenes de barricades, destrosses, foc i gent embogida en el que tradicionalment s'anomena un motí. Semblaven molt enfadats amb l'informàtic. Algú té idea de quin és el motiu?

3 comentaris:

Senyor Merdevalista ha dit...

S'ho imagina en una pantalla, tot això? Jo ho estava veient... Especialment els desesperats cercant el buscamines i companyia.

El felicito sincerament per la creació.

Salutacions!

Sergi ha dit...

Això em sona a una adaptació basada en fets reals. M'imagino situacions similars, però en comptes de ninjes són biotecnòlegs...

De veritat, un escrit genial, he rigut molt. I ja he començat amb això d'ajusticiar el ninja de la tele, no sé per què, aquesta paraula 'ajusticiar', sempre m'ha fet gràcia.

Alepsi ha dit...

Jajajajajajajaa! Ai que'm pixo! xDDDDD

Què gran! Què graaaan! Post de referència des de ja! xD