2 d’oct. 2009

Sense Frens

Sense cap mena de dubte, trobar-se muntat en una bicicleta sense frens en plena baixada representa un seriós problema.

En primer lloc, és inevitable pensar en la perspectiva d'una mort imminent estimbant-se contra la paret al final del carrer. El tema de la mort, al final, és més un problema de temps que no pas d'una altra cosa però, tot sigui dit, tots somiem amb alguna cosa més sexi que no pas morir esclafat contra un Ford Mondeo (o un seat ibiza!). És per això que recomano, si es dona el cas, aprofitar els últims segons de vida abans de l'impacte per passar a la història. Se m'ocorren diverses opcions espectaculars.

- Cantar l'Stayin' Alive dels Bee Gees.
- Actualitzar el twitter o el facebook via sms.
- Insultar greument a la Casa Reial.
- Cridar "No a Bolonya!"

No penseu que m'he oblidat que molt probablement molta gent decidiria saltar abans de morir brutalment - la glòria només és pels valents -. Llavors, entraríem en un món de diversió ple de fractures obertes, cremades i desfiguracions diverses. O el que és el mateix, una entrada VIP per gaudir del sistema sanitari del país en el qual et trobis.

Dissortadament, us he d'informar que al món del cinema i les sèries americanes les probabilitats de trobar parella sentimental mentre reps tractament en un hospital estan sobreestimades. Com la reincident destrucció de Tòkio a mans de Godzilla, una vegada i una altra. Per tant, buscar premeditadament la destrucció parcial del cos per lligar no s'estila com a una bona opció. Com a molt en alguna unitat de cremats.

I, a aquestes alçades, us estareu preguntant per la última possible sortida a la història, és a dir, un final feliç on no passa res greu. Pensant en això, i descartant que hi hagi algú amb un nivell d'intimitat i confiança amb la meuca, implacable i freda gravetat, l'única possibilitat que ve al cap és (no, les bicicletes accelerades indegudament no estan fetes per girar bruscament. Al Mario Kart potser, però al món real no) utilitzar els peus com si fossin frens.

Però he de dir, estimats amics, que això no serveix per una puta merda.

4 comentaris:

Yeral ha dit...

Estic tremendament (per segur amb els adverbis) d'acord amb això de què "(...)al món del cinema i les sèries americanes les probabilitats de trobar parella sentimental mentre reps tractament en un hospital estan sobreestimades".

Les sèries americanes, així, en general, han fet molt mal a la societat. Tant o més que el Cuní.

èlia romaní ha dit...

M'has fet recordar un company de primària que va caure de dalt d'un pont i, per no trencar-se el coll, va fer com els gats i va caure dempeus. És a dir que es va trencar els telons. Però hi ha qui pensava que quedava cool anant amb cadira de rodes.

Sergi ha dit...

Tens molt estudiat el tema, veig que en parles amb coneixement. Així que entenent que estàs escrivint, i que això vol dir que no estàs criant malves, tu ets dels que vas saltar de la bici?

meta.N ha dit...

Yeral, de fet, moltes de les nostres frustracions modernes deriven d'aquests errors estadístics de les sèries i pel·lícules americanes.

Èlia, suposo que és com allò de l'apèndix. Mola tenir una cicatriu i dir que t'han fet punts. El mateix amb la caira.

XeXu, no. Jo sóc del grup que va frenar amb els peus i vaig entendre que no servia per a una puta merda, per al qual cosa vaig passar (contra la meva voluntat) a formar part del grup 2. Sense cremades ni fractures greus, per a joia de la literatura occidental.