7 de nov. 2009

Be Medieval XXI - Tortures #1


Tortura #1 - Arrencar les crostes.



Concepte:

Infligir dolor al torturat arrencant-li sistemàticament les crostes d'una ferida, realitzada prèviament i preferiblement al genoll, per d'aquesta manera torturar-lo molt.

Passos a seguir:

1) Obligar al torturat a patinar pel carrer sense genolleres. Unes malles roses afegirien una dimensió extra a la tortura.
2) Fer un circuit, molt important, amb una línia de sortida i una d'arribada amb un pot de Nutella com a recompensa. Estudis empírics demostren que la Nutella és un reclam més bo que mitja dotzena de cheerleaders anheloses de sexe. Notar que curiosament el torturat és l'autor de l'estudi empíric. S'ho mereix.
4) Interceptar un dels seus genolls amb un bat de beisbol recobert de paper de vidre d'un gruix considerable.
3) Cuidar-se de no buscar trencament de lligaments ni inflamacions voluminoses. No sóm uns sàdics.
4) Curar la ferida resultant i tancar el torturat a la seva cel·la.
5) Esperar a la formació de la crosta i arrencar-la.
6) Repetir el procés fins que el fill de puta xerri o fins quan s'escaigui.

Avantatges:

Com a versió gore de la depil·lació a la cera serà un mètode que causarà pànic entre el sector masculí.

Desavantatges:

Si no tens paciència, prova altres opcions.

Dolor / Mortalitat:

El dolor és, en termes generals, abominable i indescriptible. Això pel que respecta a patinar amb malles roses. En relació a l'extracció de les crostes, tot i que els mascles ploraran com nenetes, és tracta d'un dolor moderat i suportable, però suficient per extreure informació. En cas d'adaptació al procés i insensibilització al dolor es recomana aplicar cops de bat de beisbol a les cames, amb fermesa. La mortalitat per aquest sistema és baixa, encara que es considerin els morts per infecció, vergonya i avorriment. Amb l'extra de bat de beisbol la mortalitat, les possibilitats d'esdevenir invàlid o fitxar com a defensa central del FC Barcelona s'incrementen considerablement. En el cas que algú pengi al facebook fotos del torturat amb malles roses el linxament públic es perfila com una realitat quasi inevitable.

1 comentari:

Senyor Merdevalista ha dit...

A fe meva que el sistema és molt medieval, mossènyer Ararat. Suplici dels bons.
Sens dubte, si és l'autor de l'estudi, s'ho mereix, però jo afegiria un detall: que dins del pot no hi hagi Nutella, sinó un altre element marró. Ja sap de què parlo.

Salutacions.