22 de febr. 2011

La dieta del Churro

Els xinesos ja coneixen les propietats quasi màgiques dels churros fa mes de 3000 anys i les empraven en la medicina tradicional. Rics en antioxidants, beta - flavones, agents crema -greixos (especialment els trans). La paraula churro prové de les particules xineses "chu" (que significa dolç) i "ro" (que significa polla petita i estreta amb estries al seu voltant) i va ser un dels productes més cotitzats a la ruta de la seda. Expressions tradicionals com "más vale churro que mil princesas" o "te parto la puta cara si no me das mi churro" demostren el valor que tradicionalment s'ha donat a aquest producte.

Les grans propietats organolèptiques dels churros i la seva increïble capacitat per regular els camps biodinàmics del cos el fan un producte ideal per formar part d'una dieta. La dieta del churro és senzilla, ràpida, saludable i sobretot efectiva.

DIETA DEL CHURRO

Què es necessita? 5 kg de churros cuits.

PROGRAMA SETMANAL.

1er dia: Al principi més val anar a poc a poc. O sigui que amb que et fiquis pel cul 1 kg de churros ja està bé. És molt important que te'ls fiquis pel cul. Si no saps on és el teu forat del cul, pots consultar la viquipèdia o google maps. També pots anar pels voltants del camp nou a que t'informin de manera interactiva.

2on dia: Afegeix 2kg més de churros al teu cul. Començaràs a notar problemes per controlar els teus esfínters. No pateixis, és normal. Significa que ho estàs fent be.

3er dia: Acaba d'introduir-te pel cul els 2kg de churros cuits restants. Es probable que tinguis problemes per fer-ho. Pots demanar ajuda a la teva parella o a algun familiar per fer-ho. Una vegada tinguis 5 quilos de churros al teu còlon es recomana anar a passar l'agonia en algun lloc còmode, com per exemple el teu llit.

4rt dia: Començaràs a notar progressos evidents al teu cos. Per una banda, el fet de no ingerir ni aigua ni aliments per la via habitual et portarà a un estat de desnutrició que et farà perdre pes de manera evident. Per altra bada, la incipient infecció que s'estarà coent als teus intestins encara ajudarà més a perdre aquells quilos de més.

5è dia: Les al·lucinacions, la febre alta i la inflamació de la zona abdominal començaran a ser una mica molests. Intenta convèncer als teus familiars que no és tant greu i que no et portin a l'hospital. Sigui com sigui, entre el cinquè i el sisè dia, perdràs la consciència i hi aniràs igualment.

6è dia: Si ho has fet tot bé, els metges t'hauran d'extirpar molts i molts metres de tub intestinal per evitar que et converteixis en un mikopie per dins. Felicitats. Seràs prim tota la teva vida.

7è dia: Ves a celebrar-ho a un McDonald's.


5 comentaris:

Anònim ha dit...

genial! la recomanarè als meus millors enemics

Remitjó ha dit...

I si n'afegim d'aquells amb xocolata per fora i crema per dins...

Sergi ha dit...

Gràcies al cel que Déu ens va fer deuteròstoms per alguna cosa...

Txisky ha dit...

Ves que una bloggera anorèxica ho llegeixi i ho posi en pràctica!.

Yeral ha dit...

Vaig a fregir-los...